Stobben frezen

Stobben frezen is niet zomaar een klusje die u even doet. Wilt u dat de gehele boomstronk kundig en effectief wordt verwijderd? Dan is Robert Wigink Holten van www.wigink.nl dé persoon om dit voor u te laten doen.

Een boom verwijderen

Bij een boom verwijderen denkt u waarschijnlijk niet direct aan de boomstronk die na het kappen nog stevig verankerd in de grond aanwezig is. Maar wilt u na het boom kappen een vlak stukje veld overhouden? Robert Wigink heeft de ideale mogelijkheid om dit optimaal te kunnen doen voor u.

Stobben frezen

Het maakt niet uit waar in Nederland u woont. Of waar de boomstronk(en) zijn. Midden in een straat, in de voor- of achtertuin? In 99% van de situaties kan Robert iets heel effectiefs voor u betekenen.

Wanneer u doorgeeft om wat voor een plek het precies gaat, waar de boomstronk zich precies bevindt, om welke omgeving het gaat en wat de aanrijroute is, wordt dit heel precies voor u uitgezocht. U krijgt dan spoedig gemeld of Robert bij u kan komen stobben frezen.

Dan wordt er nagegaan hoe en waar de ondergrondse kabels en leidingen liggen, zodat er een zeer nauwkeurig plan aanpak opgezet kan gaan worden.

Waar u mee te maken krijgt

Het stobben frezen gebeurt machinaal. Met een stobbenfrees, compact, krachtig en met een capaciteit van tenminste 70 pk, wordt de boomstronk voor u verwijderd. De boomstronk kan tot wel 2 diameter hebben en er kan tot zeker 50 centimeter diep gewerkt worden.

Houd voor uzelf rekening met de kosten voor in ieder geval het materiaal, het materieel en de Klic-melding en dan het aantal uur dat er in de praktijk nodig zal zijn.

Heeft u nog vragen?

Mogelijk heeft u nog vragen naar aanleiding van de informatie. Neemt u dan gerust contact op. Dat kan via het telefoonnummer 0548-363883. U kunt uiteraard ook de website www.wigink.nl bezoeken en gebruik maken van het contactformulier.