Wil je een echt bijzondere stropdas, ga dan voor een stropdas die gemaakt is van de stof Shantung zijde van violamilano.com. Deze wilde, fijne zijde vindt haar oorsprong in Shantung, een provincie in China. De stropdassen zijn geweven op een eeuwenoud weefgetouw en hebben een open structuur, die doet denken aan een gaas structuur.

Shantung zijde staat voor tijdloze stijl en exclusiviteit, zoals altijd als het gaat om zijden stoffen. Tel daarbij vooral ook elegantie op: de structuur van deze stropdas oogt misschien wat grof maar wie beter naar de stof kijkt, ziet een verfijnde, karakteristieke stropdas waar je letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op kunt.

Zo kun je bij violamilano.com kiezen uit kwalitatief hoogstaande stropdassen van de stof Shantung zijde in dikke of dunne streepjespatronen in allerlei kleuren – van groen en blauw tot en met kersenrood en zandkleur. Kies een kleur waar jij je prettig bij voelt en die uiteraard ook nog bij de rest van je outfit past. Naar welke stropdas je voorkeur ook uitgaat, je kunt er zeker van zijn dat je met een handgemaakt exemplaar van Shantung zijde altijd goed voor de dag komt op je werk en bij feestjes en partijen, als nooit tevoren!