Aanschaf caravan bij de Jong

Caravan

Onlangs hebben wij van ons zuurverdiende geld, een prachtige caravan gekocht bij de Jong caravans te Hattem. Wij, mijn vrouw en ik, zijn echte kampeerders. Jaren met een tent op vakantie geweest, maar nu we wat ouder worden wilden we toch wat comfortabeler onze vakantiedagen doorbrengen. Een Dethleff caravan heeft alle luxe en comfort, die je als ouder echtpaar nodig hebt. Dethleff is een Duits caravanmerk en voorzien van alle omschrijvingen, die een comfortabele caravan moet hebben. Wij zijn van plan om met de caravan naar het buitenland te vertrekken en in bijvoorbeeld Spanje een zestal weken te gaan rondreizen. Dejonghattem.nl, is officieel erkend dealer van Dethleff, en heeft alle expertise in huis om je een goede voorlichting te geven over de voors en tegens van een Dethleff.

De Dethleff C’Joy

Dit type caravan was er eentje waar we direct allebei voor vielen. Een prima mobiel huisje op wielen, wat scherp is geprijsd en minder gewicht heeft, dan zijn grotere broers. Deze caravan is voor twee mensen groot genoeg. Je kunt er zelfs met een gezin met twee kinderen mee op vakantie. De C’Joy, heeft een aantal pluspunten die allemaal aantrekkelijke kanten heeft. Deze caravan is 2.12 meter en zeer geschikt om in een smal straatje te keren. Een supervoordelige caravan waar alles op en aan zit, om een comfortabele vakantie mee te hebben. Deze mobiel home is licht en kan door veel auto’s veilig worden getrokken. Een caravan die bescherming biedt bij slechte weersomstandigheden. De voor- en achterzijde en het dak zijn gemaakt van GFK-materiaal, wat volledige bescherming biedt bij zware weersomstandigheden, zoals hagelbuien. Ruime laadcapaciteit en veel opbergruimte waar je alles in mee kunt nemen om een zorgeloze vakantie te hebben.

Kopen bij de Jong caravans

Wil je ook genieten van je vrije tijd en een kwaliteitscaravan aanschaffen? Dan is dit bedrijf in Hattem een echte aanrader. De shop/showroom is van juni t/m augustus elke dag geopend behalve op zondag. Van september t/m mei is showroom/shop op maandag dicht.
Wij vonden het bedrijf van de Jong een open bedrijf, met vriendelijke medewerkers. Mocht je problemen hebben met je caravan, dan worden deze snel opgelost. De aanrijroute is prima, voldoende ruimte om je caravan voor een BOVAG-onderhoudsbeurt snel in de garage te parkeren. Alvorens je tot de beslissing overgaat om een caravan aan te schaffen, kun je online alle gegevens downloaden, over alle merken caravans, die bij de Jong worden verkocht. Kijk voor deze brochures en handleidingen op de website.