Nu de zomer echt officieel afgelopen is, wordt het hoog tijd om mijn winterjas weer tevoorschijn te toveren. Alleen was mijn winterjas van vorig jaar wel aan vervanging toe, dus besloot ik om online te gaan shoppen voor een nieuw exemplaar. Al snel kwam ik terecht bij het prachtige merk Woolrich, want de jassen van dit merk schijnen heerlijk te zitten en echt heel warm te zijn. Ideaal dus voor een koukleum zoals ik. Na lang wikken en wegen ben ik voor de W’s Beaker Parka FF in donkerblauw (navy) gegaan, want deze vond ik toch het allermooiste!

Ik vind de donkerblauwe W’s Beaker Parka FF van Woolrich zo mooi omdat er een toffe bontkraag bij zit. Ik vind zo’n bontkraag echt wat toevoegen aan een jas, omdat ik het zo winters en gezellig vind ogen! Deze bontkraag is daarnaast lekker groot en zit dus heerlijk warm om mijn nek heen, waardoor ik geen sjaal meer hoef te dragen bij de jas. Verder is donkerblauw echt mijn lievelingskleur, dus ik ben heel blij dat ik nu een winterjas heb in deze kleur. Navy is namelijk een veelzijdige kleur, staat eigenlijk mooi bij vrijwel alles en is net weer even wat anders dan zwart. Ik kan deze Woolrich parka combineren met vrijwel alles uit mijn garderobe en het staat superleuk bij zowel sneakers als warme winterlaarzen. Ik vind het fijn dat de jas een “slim fit” model heeft, wat betekent dat de jas goed aansluit om je lichaam. Warme winterjassen maken mij algauw onnodig dik, maar dat is bij deze jas dus niet het geval. Ondanks dat de jas ook geschikt is voor temperaturen ver onder de nul graden Celsius, kan ik er dus nog steeds fashionable uit blijven zien. En uiteraard moet een winterjas niet alleen warm zijn, maar ook nog wind- en waterproof! De W’s Beaker Parka FF voldoet aan al deze eisen, dus ik kan er ook barre regen- en sneeuwstormen mee trotseren. Al met al kun je wel zeggen dat ik echt enorm blij ben met mijn nieuwe Woolrich winterjas en ik weet zeker dat ik hier nog jarenlang plezier van zal hebben!