Ontspannen op de Veluwe

Voor een leuk weekendje of weekje weg hoef je echt niet ver te reizen, want dit kan ook net zo goed gewoon in Nederland! Nederland heeft namelijk genoeg mooie plekjes waar je heerlijk tot rust kunt komen. Neem nu bijvoorbeeld de Veluwe: dit prachtige natuurgebied leent zich graag voor een relaxed weekje of weekendje weg met bijvoorbeeld familie of vrienden. Bungalowpark Kastelenhof is bijvoorbeeld zo’n bungalowpark waar je even lekker tussenuit kunt knijpen!

De perfecte combinatie tussen natuur en ontspanning

Bungalowpark Kastelenhof bestaat al sinds 1959 en is een echt familiebedrijf gelegen midden in de Veluwe, waar het erg rustig, groen en autovrij is. Als je op zoek bent naar een ultiem relaxed weekendje weg, dan zit je hier dus goed! Het bungalowpark bestaat uit ruim twintig bungalows (waar je tot acht mensen in kwijt kunt) met veel buitenruimte en natuur om je heen. Voor (jonge) kinderen is er genoeg leuks te doen, want zo is er bijvoorbeeld een trampoline, spetterpark, zandbak en een binnenspeeltuin aanwezig. Daarnaast kun je natuurlijk ook de bossen in voor een lekkere wandeling en kun je met je hond ravotten in het honden-losloopgebied tegenover het bungalowpark terecht.

En heb je even genoeg van de Veluwe? Dan kun je ook naar een van de naastgelegen dorpen en bezienswaardigheden toe, die door de handige ligging en veel uitgangswegen makkelijk met de auto te bereiken zijn. Leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld Dierenpark Amersfoort, Apenheul in Apeldoorn, het Suptropisch zwembad in Putten, Dolfinarium in Harderwijk of Walibi in Biddinghuizen zijn allemaal mogelijk vanuit het bungalowpark! Als je nog meer tips wilt om leuke dingen in de omgeving te ondernemen, dan kun je dit altijd vragen aan de receptie. Doordat het het al tientallen jaren een familiebedrijf is, zul je merken dat persoonlijke aandacht en service voor de gasten als zeer belangrijk belangrijk wordt geacht!