Lange blazer

Voor mijn werk moet ik er altijd representatief uitzien, dus mijn garderobekast bestaat voor een groot deel uit nette kleding. Ik shop graag bij Pauw.com, omdat deze winkel een uitgebreide collectie aan chique kleding van verschillende merken heeft. Bijna alles is dus uitermate geschikt is om op de werkvloer te dragen. Laatst heb ik hier bijvoorbeeld weer een lange zwarte blazer van het merk Irie besteld en ik ben er heel erg blij mee! Ik vind lange blazers geweldig om naar mijn werk te dragen, want het kleedt mooi af en is net weer een beetje anders dan de gangbare korte blazer.

De lange zwarte blazer is minimalistisch qua ontwerp en daar houd ik wel van. Er zitten geen knoopjes, zakken of ritsen op de blazer en dat vind ik helemaal te gek. De blazer heeft namelijk wel wat weg van die Scandinavische kledingstijl waar ik me helemaal in kan vinden. De blazer draag ik bijvoorbeeld graag met een witte blouse en een zwart pantalon, want dat geeft meteen een chique uitstraling. Ook draag ik de blazer soms over een jurk of kokerrok heen en dat vind ik ook heel erg leuk staan. Verder kan ik de blazer ook prima aan als een buitenjasje wanneer het weer het toelaat, dus de blazer is door deze veelzijdigheid een enorm goede aankoop geweest. Ik ben trouwens ook erg te spreken over de kwaliteit van de jas: de blazer is van een lichtgewicht materiaal gemaakt en dat is wel zo prettig als je er de hele dag mee moet lopen. Toch voelt de blazer niet goedkoop aan en is het materiaal supermooi en fijn. Ook is de Irie blazer heel mooi getailleerd om mijn middel, dus je lijkt meteen ook een paar kilo slanker als je hem aanhebt. Ik zit eraan te denken om nog een lange blazer bij Pauw.com te bestellen, zodat ik af kan wisselen. Inmiddels heb ik deze blazer namelijk bijna iedere dag aan!