De voordelen van wonen in en rond Emmen
Emmen is een groeigemeente. Dat is net zo vreemd, want wonen in Emmen is prettig, de huizen zijn er voordelig en in de directe omgeving is veel prachtige natuur te vinden. Rust, ruimte en Duitsland in de buurt maken het verhaal compleet: in Emmen kun je prima wonen! Ben je ook van plan om naar Emmen te verhuizen voor je werk of om te drentenieren en van de rust te genieten? Of wil je jouw woning in Emmen verkopen om elders of groter te gaan wonen? Schakel dan een betrouwbare en regionaal bekende makelaar in om jouw woningaankoop of -verkoop te begeleiden. Oostmakelaardij.nl, de expert op het gebied van woningen in Emmen, Oost-Drenthe en de grensregio met Duitsland, is dan de ideale makelaar voor jou.

Waarom kiezen voor de diensten van Oostmakelaardij slim is
Doordat Oostmakelaardij.nl jarenlang ervaring heeft in de gemeente Emmen en omliggende regio, weten wij precies hoe het onderste uit de kan te halen valt op de woningmarkt. Ons makelaarskantoor heeft in en rond Emmen een hoop aantrekkelijke woningen in de aanbieding. Wij helpen je bij de zoektocht naar een geschikte woning. Verder kunnen we in het aankoopproces van grote waarde zijn, omdat we onze klanten van A tot Z begeleiden bij de aankoop van een eigen woning. Van de inspectie, prijsonderhandelingen, het aanvragen van een hypotheek, tot de uiteindelijke verkoop en het ondertekenen van de koopakte bij de notaris: op ons kun je altijd rekenen. Wil je een woning verkopen via Oostmakelaardij, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen dat jouw woning goed in de markt gezet wordt, goed op waarde wordt geschat en helpen bij bezichtigingen en formele procedures en regelingen. De ervaring van onze klanten is dat hun woning snel en voor een goede prijs verkocht wordt.

Neem direct contact op met ons voor meer informatie
Neem nu contact met ons op en ervaar zelf dat de service van Oostmakelaardij erg prettig is en je een hoop stress en zorgen scheelt! Een van onze ervaren makelaars komt dan vrijblijvend bij je langs om alle wensen in kaart te brengen en de opties die Oostmakelaardij biedt op tafel te leggen. Wil je liever eerst telefonisch contact? Of heb je al een woning gevonden die je wel iets lijkt? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor en wij zorgen ervoor dat je op maat geholpen wordt!