Ik was opzoek naar een online website waarmee ik makkelijk en snel video’s van Youtube kon downloaden. Na wat googlelen, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Downloadbaas.nl En dit is de beste optie die er te vinden is op het internet. Download baas is een zeer overzichtelijke en eenvoudige site die precies doet wat je wilt. Snel en gemakkelijk videos van Youtube downloaden en / of converteren. En dit allemaal gratis en zonder vervelende reclames of dat je iets moet downloaden.

Op Download Baas kan je gratis en zonder vervelende reclames alle Youtube filmpjes die wilt, downloaden. Het enigste wat je moet doen, is het kopiëren van de url van de Youtube video die je wilt downloaden of converteren. Die link plak je dan op de website van Download baas en dan krijg je gelijk een link om de video te downloaden. 
Je kan alle mogelijke bestandstypes kiezen voor je video, waaronder MP4, M4A, 3GP, WEBM, MP3, JPG. Download Baas biedt je daarnaast ook de mogelijkheid om alleen de audio downloaden, als je dat liever wilt.

De layout van de website zelf, is uiterst eenvoudig en fijn op het oog. Het is echt ideaal als het aankomt op gebruiksgemak. Een website zoals deze, heeft natuurlijk niet veel nodig, en daar zijn ze zich ook van bewust bij download baas. Het is een heerlijk ontworpen website, waar al de poespas en hinderlijke reclame achterwegen is gelaten. 

Ik gebruik Download Baas nu dagelijks om video’s van Youtube te downloaden. Maar naast Youtube, kan je op Download Baas ook filmpjes van vele andere websites en social media downloaden. Je kan filmpjes van onder andere Twitter, Facebook, Instagram en Tiktok downloaden. En dit is maar een kleine selectie uit het volledige aanbod. Daarnaast kan je ook audio en podcasts downloaden van sites zoals Soundcloud en Bandcamp. 

Kort samengevat: Downloadbaas.nl is echt de ideale plek om video’s, muziek, en audiobestanden van het internet te downloaden. Het is snel, gratis en zeer gemakkelijk te gebruiken. Je hebt geen last van vervelende reclames of gevaarlijke virussen. Het is een solide en betrouwbare website die doet wat er belooft wordt.