Ik heb bij CBDesia.nl CBD olie en hennep besteld en ik ben heel erg tevreden over deze bestelling. Sinds kort gebruik ik CBD omdat ik veel last heb van slaapproblemen en chronische pijn. Ik heb al allerlei middeltjes geprobeerd om deze klachten tegen te gaan, maar niks lijkt echt te werken, tot een vriend van me over CBD olie vertelde. Hij gebruikte CBD olie van CBDesia.nl namelijk voor zijn migraine en hij was er zeer positief over. Dit klonk natuurlijk wel veelbelovend, dus besloot ik het ook te proberen in de hoop dat mijn klachten verminderd zouden worden.

CBD olie: verminderde pijnklachten

Ik neem de CBD olie in als voedingssupplement en mijn pijnklachten lijken een stuk minder te zijn geworden sinds ik het gebruik. Het was in het begin nog een beetje uitvinden welke dosering het beste bij mij zou werken, maar tegenwoordig neem ik elke dag ongeveer drie of vier druppels en bij hele erge pijn neem ik een druppel extra tussendoor. Er zit een handig pipetje meegeleverd bij de CBD olie dus je kunt heel makkelijk de dosering bepalen. Ik slaap na het innemen van de CBD olie trouwens ook een stuk beter en ik merk dat ik minder last heb van nachtmerries.

Amnesia hennep: lekkere smaak en hoge kwaliteit

Ik ben ook heel erg te spreken over de hennep van CBDesia.nl. Ik ben voor de Amnesia gegaan en heb hier drie gram van besteld. Het kwam netjes verpakt in een zakje en de kwaliteit is erg goed! Amnesia heeft een lichte citrussmaak en dat vind ik heel lekker, want ik doe ook regelmatig citroen in mijn thee en drinkwater. Van de Amnesia hennep kun je trouwens niet high worden en dat is ook wel zo fijn. Ik rook hennep voornamelijk omdat ik het lekker vind en niet zozeer voor de psychoactieve effecten. Wel word ik er lekker rustig van (en niet stoned!) en kan ik er beter van slapen. Ik rook Amnesia nu een ongeveer een weekje en ik merk dat ik beter doorslaap ‘s nachts en dat ik meer uitgerust wakker word.

Mijn conclusie: heel erg blij!

Mijn gezondheidsklachten zijn dus een stuk minder geworden sinds ik de producten gebruik. Het is erg fijn om weer lekker door te kunnen slapen en niet wakker te worden met pijn en vermoeidheid. De verzending en de verpakking van de producten waren trouwens ook helemaal dik in orde. Je bestelling komt in een neutrale doos zonder zichtbare afzender of logo’s. Vanwege werk ben ik soms namelijk niet thuis, dus dan worden pakketjes bij mijn buurvrouw of bij het postkantoor afgeleverd. Ik hoef me nu geen zorgen te maken over nieuwsgierige postbezorgers of buren als ik weer nieuwe CBD olie of hennep bestel. Ik ben al met al dus enorm blij dat ik CBD olie en hennep heb ontdekt en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ik ga in de toekomst zeker weer bestellen bij CBDesia.nl!