Familiecamping op de veluwe

Camping Helfterkamp staat bekend als zeer goed verzorgde en prettige camping. Deze is erg geschikt voor zowel koppels alsmede de gehele familie. Men kan de rust, natuur en leukste activiteiten opzoeken. Iedereen zal tot rust kunnen komen in de bosrijke omgeving. Deze camping is gelegen in Vaassen, midden in de Veluwe. Iedereen zal zich hier thuis voelen! Deze camping wordt zeer goed schoongehouden waardoor het er heel netjes is. De camping biedt 160 goed verzorgde plaatsen aan.

Wat zeggen de reviews over camping Helfterkamp? Veel mensen zijn enorm te spreken over de nette, goed onderhouden camping. Men zal hier echt kunnen genieten van een fijne campingvakantie. De velden zijn zeer ruim. In de oude boerderij is de receptie en kampeerwinkel gevestigd. Een kinderboerderij, speeltuin en speeltoestellen zijn er voor de kinderen. Een speciaal animatieteam staat voor de kinderen klaar. In deze omgeving hoeft niemand zich te vervelen. In het hartje van de Veluwe kan iedereen wel wat leuks doen. Ontdek de natuur of de vele leuke dorpjes in deze streek.

Kies voor een tourcaravan, stacaravan (normaal of extra groot) of ga voor een vakantiebungalow. Een tourcaravan is geschikt voor 2 tot 5 personen. Deze is volledig uitgerust met allerlei luxes zoals televisie. Een stacaravan is net wat ruimer en biedt plaats voor 2 tot 4 personen. Hierbij heeft men ook een tuinset en schuurtje. Een stacaravan is de meest luxe variant. Tot 6 personen kunnen hier in verblijven. Deze biedt alles wat men maar kan wensen. Een vakantiebungalow biedt de ruimte en meest denkbare luxe.

Ieder verblijf op deze camping zal een goede vakantieperiode garanderen. Kijk gerust eens op Helfterkamp.nl wat de mogelijkheden en kosten zijn. De prijzen zijn op deze camping betaalbaar voor iedereen. Maak gebruik van een goed verzorgd verblijf op deze schone camping! Niet voor niets zijn bijna alle recensies over deze camping louter positief. Deze camping is het geld meer dan waard. Alvast een fijne vakantie gewenst!